Holmqvistphoto

2012-11-28
14:39:44

Dröm, finn glöden, och gör det!

Måste tacka min Mamma och Pappa för min fantastiska uppväxt och alla resor vi gjort. Skulle så gärna vilja resa utomlands med min familj igen, det är så himla kul!
Känns som att vi har varit överallt och ingenstans.
Har fått sätt så mycket och verkligen njutit.
Det är nog en av orsakerna till att jag idag är så himla intresserad av andras kulturer och att jag vill resa jorden runt och bara se! Nu hatade jag historia, so och allt det där, det jag menar med andras kulturer är att själv med egna ögon få se hur folk lever, byggnader, och sånt där.
 
USA, KINA, JAPAN, ISRAEL, AUSTRALIEN, MALAYSIA, AFRIKA, åh har så mycket kvar att se! Tur att jag fortfarande är ung.
 
Ni som sitter där ute och vill uppleva era drömmar, vad stoppar er? Om det är en person så kommer ni skylla på den personen när du blir äldre att han/hon stoppade dig från dina drömmar. Det är ditt liv, dina beslut och man måste komma ihåg att man bara lever en gång!
Jag själv vill heller inte sitta där och säga, jag är för gammal för det där.
Man blir väl igentligen inte för gammal för något, vill man göra det så gör det. Kom ihåg, att ALLT GÅR, bara man VILL!
Kan hon, kan du. Kan han, kan du. Kan dom, kan du.
Varför kan du inte? Du måste bara finna glöden inom dig och ge dig fan på en sak, för då lovar jag dig att det går. Kanske inte på en gång, man måste självklart kämpa för att nå sina mål, man får inte allt serverat på ett silverfat. Så kom igen, res på dig och uppfyll dina drömmar så har du en fördjävla rolig historia om ditt liv att berätta för dina barnbarn, dessutom blir du mångas förebild.
Bevisa alla där ute som inte tror på dig att du kan. Det har jag gjort och där står dom med hakan ner i golvet.
Övervinn din rädsla. Jag har blivit så flygrädd, men sätter mig ändå på ett plan varje gång för det är det planet, den rädslan, som tar mig till mina mål.
 
STYRKEKRAMAR FRÅN MIG.
Allting ordnar sig, finn glöden <3