Holmqvistphoto

2014-12-26
05:55:06

Los Angeles

Jag får be om ursäkt för en dålig uppdatering. Att blogga är inte något jag prioriterar just nu när jag är här,
Vi har haft fantastiska dagar och imorgon är sista dagen vi kan njuta av Hollywood för på Lördag åker vi till San Fransisco och vinkar även av Niclas som åker hem till Sverige igen. 
 
Första dagen jag och Emelie kom hit till Hollywood så drog vi ner till Hollywood boulevard. Lite besviken över gatan med alla kända stjärnor och handavtryck faktiskt, tror att det är lite överskattat. Det är iallafall sjukt mycket folk här så man kunde väl inte direkt gå sakta och "njuta" av gatan, haha. 
Det är iallafall jätte fint här, det är som att vara i en film. 
Vi passade även på att gå på Madame Tussauds.
 
Dagen efter ramlade Niclas in på vårat hotell och vi tre åkte och åt på Cheescake Factory vilken var en stor höjdare! Så himla mycket mat och verkligen så himla gott. 
 
Resten av veckan har vi ätit, tagit en Hollywood tour, festat, åkt till Santa Monica, och det bästa på hela veckan var igår på Julafton då vi drog till Universial Studios. 
Kan ha varit en av dom bästa sakerna jag gjort i mitt liv. Det är ett måste om man kommer hit!
 
Imorgon skulle vi egentligen till Disney Land, men eftersom det är sista dagen vill vi ta vara på staden och shoppa istället. En sak vi skulle gjort idag egentligen men allt var stängt eftersom att dom firar jul i USA idag, så det ända vi typ gjort är solat, ätit och bara hängt på hotellet. Men som tur är underhåller vi varandra så vi har inte en endaste tråkig stund här. 
Dessutom är vi nog alla sega efter gårdagen då vi spontant drack alkohol, blev berusade och drog ut med 4 jätte trevliga killar från Karlstad som bor på samma hotell. 
 
Jag har tyvärr inte fotat så jätte mycket av själva Hollywood för jag vill helst inte ta med kameran ut när vi går då jag är rädd att någon ska ta den. Så har fotat en massa med mobilen istället. Men lägger ut lite bilder från vår tour och Santa Monica. 
 
Såg även en kändis imorse när jag och Niclas var till affären och handlade, Neal Mcdonough.