Holmqvistphoto

2014-05-25
21:44:00

En helg full av godheter

I Fredags var jag med Linnea då vi tog en promenad och fotade, sedan blev det vin med kex och frukt tillsammans med hennes pojkvän och hans kompis, en riktigt trevlig kväll.
 
Igår (lördag) umgicks jag med mina bästa tjejer Sandra och Josefine då vi pysslade inför min födelsedagsfest som är nu på lördag, kommer bli så himla kul!!! Och kul att dom flesta av mina vänner faktiskt kunde komma, love it.
 
Söndag idag, mors dag. Jag och syrran köpte en fin bukett blommor och en massa olika matsorter så bjöd vi henne och pappa på en rejäl tapas. Mätta och belåtna somnade nog vi alla till sen på olika ställen i huset, och sedan var det dags för blåbärspaj.
 
(var inne och mätte mig idag hos Richard, och var riktigt orolig över resultaten då jag fuskat så mycket nu. Men jag hade inte gått upp i fettprocent utan snarare ner på vissa ställen, vilket känns skönt. Ser fram emot en sommar med träning nu för att springa/gå ute är det bästa jag vet. Och varje lördagsmorgon om jag inte gör något annat så går jag på Kribbes crossfys pass på colloseum, och det är så jävla kul, absolut det bästa passet i veckan. Och igår var jag så jävla svettig så det kändes som att jag hade duschat. Älskar det så himla mycket, äckligt nog. Men då vet man ju att det tar, dessutom är träningsvärken på skinkorna idag enorma. HÄRLIGT)
 
 
Dom här bilderna är fotade med min systemkamera, lite bättre kvalité mot min lilla.