Holmqvistphoto

2014-01-30
23:55:14

Nytt liv

Om inte nyttigare. 
Nu har jag börjat mitt nya liv, eller börjar mer exakt på måndag men smyger mig på det nu.

Igår var jag hos en pt i Örebro där han vägde mig och mätte mitt kroppsfett, och hur tunn folk än tycker att jag är så hade jag ändå 21% i kroppsfett. Krille har nu 8%. Men det där räknar man olika med beroende på vikt etc. 

Jag fick iallafall berätta vad jag ville med träningen och utefter det gjorde han mig ett mat och träningsschema. Så idag har jag spenderat 2 timmar på gymet med krille som hjälpt mig med alla övningar så jag kan dom när jag börjar träna själv. 

Om någon läser detta och är sugen på att göra samma grej så kommentera eller hör av er till mig, behöver verkligen en partner att träna fullt ut med.

Kan berätta lite mer hur en dag kommer se ut för mig, men det gör jag när jag själv börjat med det eftersom jag själv inte kommit in i några rutiner än.

Min tanke är iallafall att på tre månader öka i muskelmassa (det ska synas) och minska i det kroppsfettet jag har. Jag vill alltså bli fit. 
Jag tränar på egen hand och en gång i månaden åker jag in till Richard som han då heter, och väger/mäter om mig. 

Detta gör jag bara för min egen skull och ingen annans. Sen blir jag ju dock riktigt sugen när jag ser krilles resultat. 

Hoppas det går lika bra för mig.
Är sjukt taggad!!!! 

Här är krilles resultat på bara två månader. Med samma pt som jag har nu.