Holmqvistphoto

2013-11-19
10:32:58

Wow, dålig uppdatering

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har om jag ska vara ärlig ingen ork eller lust till att sitta vid datorn just nu. 

Jag har fått svar på mina prover, Linnea också och det är sant att vi blev sjuka i Kambodja, det vi båda har är campylobacter, en bakterie som vi troligtvis åkt på när vi åt något kött. 

Vi båda mår mycket bättre än vad vi gjorde där nere.
Hela förra veckan var jag sjukskriven från jobbet och jag mådde mycket bättre, så igår kände jag att jag kan börja jobba igen. Och det gick bra, men ju mer klockan gick kände jag att jag blev svagare och yrare, och tillslut när huvudvärken slog till så kände jag att jag inte klarade av att vara på jobbet längre, så jag tvingades gå hem, och då sov jag i flera timmar men kände mig fortfarande helt utmattad resten av dagen. Idag är jag hemma från jobbet igen, jag var nog inte redo att jobba riktigt än, iallafall inte min kropp. 

Doktorn säger att vi har förlorat så pass mycket vätska att vi fortfarande är dåliga, så vi måste dricka vatten, i mängder. Så nu ska jag dom här dagarna hemma verkligen dricka vatten, det är inte så himla kul att ligga hemma när man känner att man kan vara på jobbet och tjäna pengar. Men samtidigt så måste jag må bättre. Just nu klarar jag inte av allt ljud på jobbet och att sitta och stirra in i en dataskärm en hel dag, mitt huvud klarar inte av det, och det bevisade den igår. 

Jag saknar Kambodja, inte maten och absolut inte regnet, men solen, stranden, lugnet, men framförallt barnen, och speciellt mitt barn Mony. Jag kallar han mitt barn, han kallade mig mami när vi var där nere, underbara lilla pojk.